HjemSalesWeidmüller AB's Pris- og leveringsbetingelser:

Weidmüller AB's Pris- og leveringsbetingelser:

Gyldigt fra 19-05-2016

 

Priser

1. Samtlige priser opgives eksklusiv emballage og moms.

2. Ved ordrer under 500 DKK/67€ beregner vi et ordregebyr på 150 DKK/20€.

3. Priser angives i salgsenhederne styk/meter.

4. Alle artiklerne i Weidmüller DK sortiment, sælges kun i hele forpakninger. For information om forpaknings størrelse, se aktuel prisliste.

5. Vi forbeholder os ret til at ændre listepriser og de øvrige ovenstående vilkår uden forudgående varsel.

6. Betalingsbetingelser er normalt 30 dage fra fakturadato, netto. Faktura betaling skal være os i hænde senest på forfaldsdatoen. Weidmüller Danmark forbeholder sig ret til at justere betingelserne efter sædvanlig kreditkontrol. Fra forfaldsdagen beregnes morarenter i henhold til dansk gældende rentelovgivning, med referencerente +7 %-enheder.

7. Fakturaindsigelser vedrørende pris eller rabat, som ikke er blevet gjort gældende senest 14 dage fra fakturadato, kan ikke godkendes.

 

Leveringsbetingelser

1. EXW vores lager i Tyskland iht. Incoterms 2010, eksklusive emballage.

For ordrer med en værdi på over 5 000 DKK / € 670, med en samlet leveringstid, og med forsendelses adresse i Danmark, vil der ikke blive opkrævet forsendelse og emballage gebyr.

2. Distribution sker normalt via UPS.

3. Ved levering EXW er Weidmüller DK ikke ansvarlige for skader opstået under forsendelsen.

4. Anmeldelser af synlige skader, som ikke er foretaget senest 8 dage fra modtagelsen, godkendes ikke.

5. Aftale om leverance mellem parterne er betinget af, at der ikke foreligger eksporthindringer baseret på lovgivning i Danmark, Tyskland eller andre relevante lande. Hvis der skulle foreligge hindringer af ovennævnte art, eller sådanne hindringer må forventes at foreligge, har Weidmüller Danmark altid ret til at opsige aftalen om levering med omgående virkning. Den samme ret har Weidmüller Danmark, i de tilfælde hvor Weidmüller Danmark må formode, at levering af bestilt gods vil gå til et andet sted/land end det, som er oplyst ved bestillingen som det endegyldige sted/land, hvor godset skal anvendes. I ethvert af ovennævnte tilfælde har Weidmüller Danmark ikke noget ansvar, og kunden vil aldrig kunne kræve nogen erstatning fra Weidmüller Danmark på grund af opsigelse af aftalen.

 

Leveringstider

1. I kataloget præsenteres et stort udvalg af varer fra vores sortiment. En lang række af disse varer lagerføres.

2. Ordrer på lagervarer der er os i hænde på ordre mail: kundeservice@weidmuller.dk. før kl. 12:00, afsendes normalt fra vores lager samme dag. Telefon ordrer accepteres kun i undtagelsestilfælde.

3. For hasteleverancer af lagerførte varer kan vi mod ekstragebyr tilbyde levering med ekspresfragt.

 

Returbestemmelser

1. Før gods sendes retur, skal der indhentes et returnummer fra Weidmüller Danmark. Dette skal anføres i al korrespondance sammen med vores ordrenummer. Returnummeret er gyldigt i to måneder. Derefter kræves der et nyt returnummer. Varer, der returneres uden returnummer, sendes tilbage til afsenderen med ubetalt fragt. Godkendte returforsendelser skal altid returneres sådan at både vare og original emballage er ubrugt, komplet og i salgsbar stand.

2. Returforsendelser med en vareværdi under 500 DKK/67€ godkendes ikke.

3. Returforsendelser på grund af fabrikationsfejl eller fejlekspeditioner kan ske uden ekstra omkostninger for køberen.

4. For øvrige godkendte returforsendelser beregnes en omkostning svarende til vores faktiske udgifter til oppakning, kontrol mv. Generelt gælder det, at returomkostningerne ikke er under 35 % af nettosalgsprisen.

5. Returnering af ikke-lagerført eller specialfremstillet materiel, som ikke er omfattet af punkt 3, godkendes ikke.

 

Produktændringer

1. Weidmüller Danmark har intet ansvar for omkostninger, der skyldes produktændringer uden for Weidmüller Danmarks kontrol.

 

Annulleringsbestemmelser

1. For annullering af ordrer på ikke-lagervarer, pålægges et gebyr svarende til vores omkostninger.

2. Annullering af ordrer for speciel tilpassede varer, kan kun ske, hvis produktionen af omhandlende varer ikke er påbegyndt. Er ordren påbegyndt, vil der faktureres det fulde omkostnings beløb ved annullering.

 

Andet

I øvrigt gælder de generelle leveringsbestemmelser i NL 09, som kan fremsendes på forespørgsel.

I de tilfælde hvor NL 09 indeholder betingelser, som er i strid med Weidmüller Danmarks Pris- og

leveringsbetingelser, vil sidstnævnte have forrang.