Weidmüller Webshop

Se vores produktsortiment til industribehov

Weidmüller Webshop

Hurtig og enkel planlægning

Det Orange Sortiment består af 1600 innovative artikler særligt udformet for hinanden, som altid er tilgængelige for dig. Hvis du bestiller artikler fra det Orange Sortiment senest kl. 15, så vil dine artikler være på vej næste arbejdsdag. Det betyder, at du hurtigt kan reagere på kravene fra dit industrimiljø og implementere dine projekter effektivt.

Kundespecifikke priser

Kundespecifikke priser

Efter login vises de individuelle priser for hver artikel.

Leveringstid

Leveringstid

Brug de leveringstider, der er beregnet direkte til dig, til en nøjagtig planlægning af dine projekter.

Ordreskabeloner

Ordreskabeloner

Brug vores praktiske ordreskabeloner for hurtigt og nemt at gennemføre tilbagevendende ordrer eller gemme produktlister.

Ordrehistorik

Ordrehistorik

Du kan se statussen for alle gennemførte ordrer og har adgang til at følge en forsendelse.

CSV import

CSV import

Du kan nemt uploade en CSV-fil for at oprette din ordre.

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

* Krævede felter